Lisää Facebookissa

Olen luonut itselleni kirjailijaprofilin Facebookissa. Facebook-profiilissani kerron esimerkiksi tulevista tapahtumista ja esiintymisistä ja jaan linkkejä tähän blogiin. Facebookin aktiivisille käyttäjille se on helpoin ja nopein tapa saada tietoa liikkeistäni.

Kirjailija Karo Hämäläisestä pääsee tykkäämään tästä linkistä: https://www.facebook.com/pages/Karo-H%C3%A4m%C3%A4l%C3%A4inen/201020136599811

Jos linkki ei toimi, kirjoita Facebookin hakukenttään ”Karo Hämäläinen” ja valitse ainut tarjolle tuleva Sivu ”Karo Hämäläinen, Kirjailija”, jonka vieressä on naamakuvani.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Lisää Facebookissa

 1. Suomalaiset kirjailijat alkavat olla Facebookissa aika hyvin, mutta milloin niitä (meitä) saataisiin lisää Twitteriin? :->

 2. Suomessa Twitter ei ole käsittääkseni levinnyt niin laajalle kuin monessa muussa maassa. Kuulemma sitä käytetään jopa yritysviestinnässä: eräät toimittajat eivät seuraa enää säjköpostitiedotteita vaan Twitteriä.
  En ole vielä tutustunut Twitterin saloihin, joten en tunne sen käyttöä. Ainakin kollega Mikko Karppi on ollut aktiivinen Twitterissä ja kirjoittanut kirjankin tweettausten pohjalta – Suomen ensimmäinen tweetnik-sukupolven prosaisti.

 3. Mikko Karppi sanoo:

  Totta! Twitteriä käytän itse enemmän tiedon hankkimiseen kuin sen jakamiseen. Kirjailijan elämässä ei nyt ihan päivittäin tapahdu niin suuria mullistuksia, että jatkuva tweettailu olisi tarpeen.

  Tuo Twitterin kautta kirjoitettu kirja on nyt käännetty englanniksi PremiumFanPagen avulla. On muuten mielenkiintoinen vaihtoehto kääntämiseen. Varsinainen käännös tehtiin osoitteessa 140story.com.

  Twitterissä aion tehdä muutakin, nyt kun sitä on vähän opetellut käyttämään. Kirjailijoista Henna Helmi Heinonen tweettailee silloin tällöin, ja WSOY:n Harri Virtasella on mielenkiintoisia, kirjallisuusaiheisia linkkejä ja tweettejä.

 4. Jouni Kemppi sanoo:

  Twitter ON pirun hyvä väline tiedonhankkimiseen, nettiaikanakaan ei ole monia paikkoja joissa voi seurata livenä uutistapahtumia ruohonjuuritasolta kuvattuna.

  Kyl maar twitterissä on liuta suomalaisia runoilijoita, heitäkin voitanee pitää kirjailijoina…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s